Stories

shape red 02
shape red 01

Welkom bij de Blog

Stories

shape red 02
shape red 01

Welkom bij de Blog

Successen vieren

Betrap jij jezelf er ook zo vaak op dat je helemaal niet stilstaat bij je successen? Dat je na het bereiken van een mijlpaal gewoon meteen weer verder gaat? Zonde eigenlijk, want het vieren van je successen kunnen veel positieve effecten hebben.

We hebben met zijn allen ook de neiging op successen pas te vieren op het moment dat je de finish hebt behaald. Maar wat nou bij doelen die je nooit “bereikt”? Met name waardegedreven doelen zijn doelen die je nooit zult bereiken, omdat je ze altijd wilt blijven nastreven. Denk hierbij aan gezondheid, fitheid of verbondenheid.

Successen vieren geeft naast vertrouwen en energie ook overzicht. Door af en toe te markeren wat je al hebt bereikt wordt het ook weer helder waar je mee verder wilt gaan.

Daarom is het afronden van de Recharge5 bij uitstek iets wat gevierd mag worden. Bovendien, vieren geeft energie, en daar kan je -zelfs na een Recharge-week- altijd nog wel meer van gebruiken, toch?


[nog geen wetenschappelijk bewijs voor kunnen vinden]

Deel dit artikel via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

hey Hallo!

Ik ben Iris

Een coach die ontdekte hoe leuk ondernemen is. Ont-moeten is voor mij heel belangrijk. Even tot mezelf kunnen komen in dit drukke bestaan.

Zodra ik ook maar even de ruimte zie, pak ik een boek. Niets heerlijker dan lezend in mijn favoriete hoekje van de bank wegkruipen.

Hier deel ik al mijn inzichten op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Veel plezier!

Dit vind je misschien Ook leuk: