Speel

shape pink 02
shape pink 01

je Vrij!

Speel

je Vrij!

Ben je toe aan een verandering in je leven, maar durf je niet? Zou jij ook wat vaker jouw stem willen laten horen, maar ben je bang voor de reacties? Wil jij je ook vrijer voelen om echt jezelf te zijn? En ben jij ook zo benieuwd wat jij de wereld dan allemaal kunt laten zien? Doe dan mee aan het trainingsprogramma Speel je vrij!

Wat associeer jij met deze drie woorden: speel je vrij?

Voor mij staan deze drie woorden symbool voor de reis die ik de afgelopen 7 jaar heb doorgemaakt. Van een perfectionist pur sang, die altijd bang was anderen teleur te stellen en daarom gevangen zat in banen waarin ze niet naar haar volle potentie kon werken en dus ook niet kon floreren in haar leven veranderde ik -via een hele pittige route- in een persoon die ten volste ok is met zichzelf: die eindelijk werkelijk trots kan zijn op wat ze heeft bereikt, maar ook haar mindere kanten kan omarmen.

Speel je vrij. Door minder te moeten van mezelf, minder streng voor mezelf te zijn, ontstond er meer ruimte om te spelen. Die SPEELSHEID maakte dat ik me ben gaan uitspreken en mijn hart ben gaan volgen en zo enorm ben gegroeid als persoon en in mijn professie als trainer en coach. Diezelfde drie woorden staan ook voor VRIJHEID, zorgen dat er altijd ruimte blijft voor jou als persoon en dat de mensen om je heen je kunnen zien en benaderen, zoals een speler in een teamsport zichzelf kan vrijspelen. Ten slotte staat het ook voor het SPEL: door te ‘doen alsof’, door te oefenen en door jezelf kleine stappen richting je doel te laten zetten groeit je vertrouwen.

Intensief trainingsprogramma

Ik leerde theatermaker Camie Bonger kennen toen ik -vanuit die speelsheid- een les improvisatietheater van haar binnenstapte. Wat een bevrijding was het om samen met een groep lekker te spelen en de randjes van je comfortzone eens goed op te zoeken. Zonder dat we het wisten, werd daar al een zaadje geplant.

Camie maakt met haar bedrijf “Transformatietheater” stukken die je raken. Die echt iets in beweging zetten bij je. Grappig genoeg is de link met coaching dus helemaal niet zo ver weg. Toen bleek dat Camie precies diezelfde periode van 7 jaar van persoonlijke groei bleek te hebben doorgemaakt, besloten we onze kennis, ervaring en levenslessen te bundelen in een programma: Speel je vrij!

Met een vaste groep gaan we bijna 4 maanden met elkaar aan de slag. Er zijn 7 trainingsdagen, en thuis werk je verder aan jouw proces middels opdrachten en werkbladen, kunnen deelnemers met elkaar ervaringen uitwisselen en zijn Camie en ik wekelijks beschikbaar voor een mini-call.

Wat kun je verwachten?

Training

De trainingsdagen:

♥ 7 dagen verdeeld over 4 maanden
♥ Van 10 tot 16 uur (inkom vanaf 9:30)
♥ Geheel verzorgd (vegan)
♥ Vinden plaats bij Canvas Rotterdam

Huiswerk

Thuis verder werken met:

♥ Werkbladen per module
♥ Door ons ingesproken Meditaties
♥ Ervaringen delen binnen de groep
♥ Mini-calls met Iris en Camie

Inzicht

Na de training heb je:

♥ Ontdekt dat het oké is om te spelen
♥ Neutraal naar emoties leren kijken
♥ Jezelf beter leren kennen
♥ Herken je je favoriete klotegevoel

Tools

En heb je handvatten om:

♥ Te stoppen met wat niet meer dient
♥ Meer in je kracht te kunnen staan
♥ Je stem meer te laten horen
♥ Oké te zijn met jezelf

Data*

Vrijdaggroep:


06 mrt
20 mrt
10 april
17 april


8 mei
29 mei
12 jun

Zaterdaggroep:

07 mrt
21 mrt
11 april
18 apr
09 mei
30 mei
13 jun

*Uiteraard kan het gebeuren dat je een keer een dag moet missen. Je kan dit altijd tegen betaling inhalen middels een individuele sessie.

Investering

Speciaal voor de groepen die starten in maart 2020 is er een eenmalige Introductieprijs 

Voor particulieren: €795 inclusief BTW, of drie gelijke delen van €285,-

Zakelijk: €1149,- exclusief BTW

Extra optie:
Het kant natuurlijk altijd dat je tijdens het traject ergens tegenaan loopt waarmee je liever 1-op-1 in gesprek gaal. Dat kan natuurijk.

Individuele coaching door Iris of Camie: €150,- per sessie. Deze worden los in rekening gebracht.