Contact

De Ontmoetingsplek

Nieuwe Binnenweg 75-C

3014 GE Rotterdam

​​

06-11705534

iris@deontmoetingsplek.nl

De Ontmoetingsplek

kvk-nummer: 67865755

btw-nummer: NL149912493B01

© 2018. De Ontmoetingsplek

  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Iris Kolthoff

THE JOY OF GIVING

Decemberactie Van de ontmoetingsplek

Coaching is misschien wel het mooiste kado wat je kan krijgen. De inzichten die je krijgt in wie je bent, wat jouw overtuigingen zijn en waarom die mogelijk in de weg staan van het bereiken van een doel, zijn handvatten die je de rest van je leven bij je kan dragen. 

Het is vaak een intensief proces, waarbij je niet alleen de 1-op-1 contacten hebt, maar ook zelfstandig aan de slag gaat met huiswerkopdrachten of het oefenen van je nieuw verworven vaardigheden. Belangrijke besluiten kunnen worden genomen op basis van de sessies. Levens kunnen echt worden veranderd. 

Coaching is daardoor ook een kostbaar proces. In figuurlijke zin, omdat het je zoveel op kan leveren. Maar ook letterlijk, omdat de contacten individueel zijn en er al gauw 10 tot 12 uur in gaat zitten. Helaas is coaching daarom niet voor iedereen betaalbaar. Terwijl misschien wel juist voor die mensen de winst het grootst zou kunnen zijn.

 

Daarom wil ik in december -de maand die draait om bezinning, verbinding en geven- een coachingstraject weggeven aan iemand waarvan jij denkt dat diegene het echt heeft verdiend, of het 't hardst nodig heeft.  

Hoe doe je mee?

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het formulier in te vullen, met daarin jouw verhaal over diegene die het 't meest verdient. Misschien krijgt diegene dan wel een prachtige start van 2018 met een volledig gratis coachtraject!

Meedoen aan deze actie kan tot en met Kerstavond, 24 december 2017.
De winnaar (en degene die hem of haar heeft opgegeven) krijgt in de eerste week van januari bericht.

Degene die ik coaching kado wil doen is...

Met het versturen van dit formulier ga je automatisch

akkoord met de actievoorwaarden van deze winactie.

"for it is in giving

what we receive"

- Francis of Assisi