Contact

De Ontmoetingsplek

Nieuwe Binnenweg 75-C

3014 GE Rotterdam

​​

06-11705534

iris@deontmoetingsplek.nl

De Ontmoetingsplek

kvk-nummer: 67865755

btw-nummer: NL149912493B01

© 2018. De Ontmoetingsplek

  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Iris Kolthoff
Ont-moeten als ouder

Een kind krijgen heeft enorme impact op je leven. Je krijgt er een enorme nieuwe rol bij, namelijk die van ouder. Dit brengt mogelijk een grote verschuiving in je waarden teweeg en het is zoeken naar een geheel nieuwe balans. In een persoonlijk coachingstraject gaan we hiermee aan de slag en onderzoeken we op welke manier je die nieuwe balans kunt gaan vinden.

Ouder worden is een grote verandering in je leven. Een prachtige verandering, maar die roze wolk kan soms ver te zoeken zijn. Dit kan al beginnen tijdens je zwangerschap, rondom de bevalling en kraamtijd, maar natuurlijk ook daarna. Onzekerheid over je lichaam, je vaardigheden als jonge ouder of de zoektocht naar een nieuwe balans: het kan heel eenzaam zijn als je denkt dat je de enige bent die hiermee worstelt! 

In een coachtraject rondom het ouderschap kijken we naar wat jouw belangrijkste waarden zijn, en onderzoeken we of deze zijn verschoven ten opzichte van vroeger. Het stuk bewustwording rondom deze verschuiving zal je helpen om keuzes te maken en zo je balans te hervinden. We gaan aan de slag met gesprekken, praktische oefeningen en huiswerkopdrachten. Een traject beslaat vaak 5-7 sessies. Een intakegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.