Coaching

shape yellow 02
shape yellow 01

Individuele aandacht

Coaching

Individuele aandacht

Wil jij met jouw persoonlijke ontwikkeling een laag dieper gaan? Ben jij klaar voor een verandering in jouw leven? Dan kan je bij mij terecht voor een 1-op-1 coachingstraject. Ik help jou jezelf beter te leren kennen, zodat je erachter komt dat je zelf de regie kunt voeren over je leven.

Jouw wetboek.

In persoonlijke coaching werk ik veel vanuit iemands overtuigingen. Iedereen heeft overtuigingen, het vormt als het ware jouw persoonlijke wetboek, jouw “moetens” volgens welke je leeft. Het onderzoeken van deze overtuigingen en daarbij horende patronen onderzoek ik samen met een coachee, om zo te veranderen of te leren accepteren en zodoende dichterbij zijn of haar lonkende doel te komen.

Terugkerende thema’s in coaching die ik veel zie zijn: stress, overspanning en burn-out, werk-privé balans, bevlogenheid in het werk. Assertiviteit, tactisch communiceren en respectvol confronteren. Perfectionisme, discipline en timemanagement.

Kennismaken

We starten onze samenwerking met een vrijblijvend & gratis intakegesprek. Hierin vraag ik je het hemd van je lijf, zodat we elkaar een beetje beter leren kennen. Tijdens dit gesprek zullen we ook jouw coachingsvraag bespreken.

Investeren

Het tarief per sessie is €199 inclusief BTW.

Naast onze 1 op 1 gesprekken ontvang je ook extra begeleiding in de vorm van diverse werkbladen, modellen & ondersteuning per telefoon of mail.

Uitwerken

Een gemiddeld traject beslaat 6 sessies van ieder 90 minuten.

Afhankelijk van jouw wensen en coachingsvraag kan deze frequentie worden uitgebreid of ingekort.

Wat anderen zeggen:

"

Ik wil je mega bedanken voor de coachingsessies, echt heel waardevol voor mij. Ik had op voorhand gehoopt dat het effectief zou zijn in 2 sessies, maar had niet durven hopen dat het zó effectief zou zijn. Ik heb er veel aan gehad en daar ben ik je heel dankbaar voor.

Judith

Vergoeding

Heb je een werkgever? Dan is de kans groot dat er een budget voor jou beschikbaar is waaruit de coaching kan worden bekostigd. Denk hierbij aan een persoonlijk ontwikkelbudget, een mobiliteitsbudget.

Het is voor werkgevers vaak een relatief goedkope vorm van persoonlijke ontwikkeling, maar heeft wel hele positieve resultaten.

Twijfel je eraan of jouw werkgever hier wel voor open staat, of weet je niet hoe je dit gesprek aan moet gaan? In deze blog heb ik een aantal tips beschreven waarmee je goed voorbereid dit gesprek in kunt gaan.