Contact

De Ontmoetingsplek

Nieuwe Binnenweg 75-C

3014 GE Rotterdam

​​

06-11705534

iris@deontmoetingsplek.nl

De Ontmoetingsplek

kvk-nummer: 67865755

btw-nummer: NL149912493B01

© 2018. De Ontmoetingsplek

  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Iris Kolthoff
Redenen om te ont-moeten #17

 Als je minder moet,

Geniet je zoveel meer

Coaching bij stress en burn-out

Met personal coaching op het gebied van stress en burn-out gerelateerde klachten werken we samen aan herstel van je energiebalans. Ook staan we stil bij jouw persoonlijke overtuigingen en belemmeringen die hebben bijgedragen aan de situatie waarin je terecht bent gekomen. Vaak MOET je zoveel van jezelf. Tijdens deze personal coaching leer je ont-moeten: loslaten van belemmeringen en leren denken in mogelijkheden.

Coaching bij overspanning en burn-out bestaat altijd uit drie fases: klachtenreductie, coaching op bewustwording en vaardigheden, en werkhervatting. De klachtenreductie is gefocust op het herstellen van energie en fysieke conditie. Op het moment dat de klachten zijn gereduceerd tot een acceptabel niveau, gaan we aan de slag met het onderzoeken van jouw overtuigingen en bepaal je zelf je doel, je waarde waar je naartoe wilt werken. Ondertussen zullen we ook stappen maken richting werkhervatting. Ik zoek graag de afstemming met een bedrijfsarts om het traject zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Omdat ieder traject rondom overspanning of burn-out uniek is, is het moeilijk aan te geven hoeveel sessies er standaard nodig zijn, of wat de doorlooptijd is voordat je weer aan het werk kan gaan. Op basis van een vrijblijvend intakegesprek kan ik wel een inschatting maken en een plan van aanpak opstellen. Gemiddeld genomen kan je uitgaan van 10 tot 12 sessies, waarbij de eerste sessies (klachtenreductie) korter duren of zelfs telefonisch (of met FaceTime/Skype) kunnen plaatsvinden als je energieniveau niet anders toelaat.